EQMac.com

Everquest for the Mac discussion
It is currently Thu Apr 17, 2014 7:44 pm

All times are UTC - 10 hours




Post new topic Reply to topic  [ 52 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4  Next
Author Message
PostPosted: Thu Oct 21, 2004 2:20 pm 
Offline
Al`Kabor Developer
Al`Kabor Developer
User avatar

Joined: Thu Aug 26, 2004 7:51 am
Posts: 245
Ok, .data and .rsrc files are my bane atm. But I will conquer them. For those Mac devs out there who want to chat about developing for Mac and have used the Miles Sound Library v6.6, feel free to send me an e-mail.

The good news is if you can get in game. Things work correctly. Including chat channels.

The bad news is that I think some people are going to see this error.

Quote:
The application "EverQuest" could not be launched because of a shared library error: ".<EverQuest><EverQuest><Miles Carbon Library><>"


I'm not 100% sure what the issue is, but I have a hunch that I'm working on.

And this beachball of doom?? Are you referring to when the EQ icon bounces in the system tray?

Anyways...worst case scenerio I revert the client. But not just yet....


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Oct 21, 2004 2:22 pm 
Offline
Member

Joined: Thu Mar 11, 2004 6:26 am
Posts: 126
Location: an Irish Pub
Yay! I am going to try RIGHT NOW!

and the beachball of doom is the spinning color wheel that won't go away (formerly the cursor) while you wonder what is happening to the game....

thanks for EVERYTHING!!

_________________
Sheriam Pinta'Guinness
63 Phantasmist


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Oct 21, 2004 2:23 pm 
Offline
Al`Kabor Developer
Al`Kabor Developer
User avatar

Joined: Thu Aug 26, 2004 7:51 am
Posts: 245
Everyone try patching now. The server is still locked and needs to be restarted. But I want to see if the LP issues are resolved. As they seem to be for me.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Oct 21, 2004 2:24 pm 
Offline
Member

Joined: Wed Dec 17, 2003 5:26 pm
Posts: 425
Location: The mind's eye
I'm still getting "the login server is congested" message.

_________________
Raziel Sorcerin - 53 Human Disciple of <Destiny>
Lassic Morinehtar - 54 Iksar Heretic of <Destiny>


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Oct 21, 2004 2:25 pm 
Offline
Al`Kabor Developer
Al`Kabor Developer
User avatar

Joined: Thu Aug 26, 2004 7:51 am
Posts: 245
I think that is because the server is locked atm.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Oct 21, 2004 2:26 pm 
Offline
Member

Joined: Thu Mar 11, 2004 6:26 am
Posts: 126
Location: an Irish Pub
I got nuthin.

too many people trying maybe?
:cry:

_________________
Sheriam Pinta'Guinness
63 Phantasmist


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Oct 21, 2004 2:26 pm 
Offline
Member
User avatar

Joined: Thu Sep 25, 2003 11:43 pm
Posts: 3213
Location: Outside the Asylum
What does the login server being locked look like to us?

I can run the LP and download the patch no problem, but then I never get to the rest of the loading of the game.

(EDIT) specifically what it does is appears to launch the actual executable (I have "Applications/EverQuest/Game/EverQuest" in the process table) but the mouse moves around just fine (when it's actually loading, it usually freezes and then I get the splash screen) and I never see the splash screen.

The problem though is showing up where normally login server problems show up -- so it could just be that the login server is in a weird state.


Last edited by Kyth on Thu Oct 21, 2004 2:29 pm, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Oct 21, 2004 2:27 pm 
Offline
Member
User avatar

Joined: Tue Nov 04, 2003 9:33 pm
Posts: 443
Locks up after login and becomes non-responsive.

_________________
Baby Jesus cries if you haven't abused Kyth today.

Sage Deelron Elessedil, Arcanist
<Temerity>


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Oct 21, 2004 2:27 pm 
Offline
Member
User avatar

Joined: Tue Jul 08, 2003 5:13 am
Posts: 336
Logged in fine and patched with no issues. To the point where you hit play obviously :)

_________________
Tofu Lord Protector of Al'Kabor
Temerity


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Oct 21, 2004 2:28 pm 
Offline
Member

Joined: Fri Jan 02, 2004 8:34 am
Posts: 133
I got the update to download fine, but when Play is clicked, I get the small window in the upper left corner and it's just getting stuck there. Have to force quit.

Normally, after this the screen would go all black then the splash screen would come up and loading would begin.

_________________
Sukaisi Shadowskin, Taruun, Shar Vahl Garrison

<Temerity>


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Oct 21, 2004 2:28 pm 
Offline
Member

Joined: Sun Jul 20, 2003 6:43 pm
Posts: 60
Howdy,

does the spinning beach ball of denial ever go away, or do i need to force quit?

_________________
\\//_


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Oct 21, 2004 2:32 pm 
Offline
Al`Kabor Developer
Al`Kabor Developer
User avatar

Joined: Thu Aug 26, 2004 7:51 am
Posts: 245
That's a good question Kyth. I have no idea what the server being locked looks like to you guys.

Well, we'll find out shortly what the issues are when I unlock everything.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Oct 21, 2004 2:36 pm 
Offline
Member

Joined: Sat Sep 11, 2004 7:03 pm
Posts: 113
I am still getting the beachball of death & the little, white, square box in the upper left hand corner.

Thanks for all the work, Hobart =)...


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Oct 21, 2004 2:38 pm 
Offline
Member

Joined: Sat Jun 05, 2004 5:36 am
Posts: 30
Location: Colorado!
Wow, realtime dialog with someone who knows what he is doing! Neat! I downloaded the patch a few hours ago and got the spinning wheel of doom and "application not responding." Force quit, restarted (old habits die hard), tried again with same response. Tried it again a few minutes ago and it repatched, then DoomWheeled me after hitting "play."

_________________
Tikka Menehune, Khati Sha of 65 Norrathian Orbits


<Horkin furballs for all of Norrath, Shrinking Temerity daily>


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Oct 21, 2004 2:50 pm 
Offline
Member

Joined: Wed Mar 03, 2004 10:52 am
Posts: 25
Is the server unlocked ?

Thanks Hobart.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 52 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC - 10 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group